1.
Užkaisti puodą su vandeniu, įberti druskos, įpilti aliejaus. Kai vanduo užvirs, sudėti makaronus ir virkite (nepamiršti maišyti makaronus, virti juos kiek norima arba kiek nurodyta ant pakuotės). Nusunkti.
2.
Supjaustyti svogūną kartu su šonine kubeliais, sudėti į didelę keptuvę su aliejumi ir apkepti.
3.
Sudėti į tą pačią keptuvę faršą, išmaišyti ir apkepti. Jei faršas išsausės, įpilti šiek tiek vandens. Faršui iškepus, supilti konservuotus pomidorus arba paruoštus pomidorus ir išmaišyti. Į keptuvę suberti prieskonius, pipirus druską ir išmaišyti.Į keptuvę sudėti išvirtus makaronus, viską išmaišyti, po kelių minučių išjungti viryklę. Jau galima dėti patiekalą į lėkštes. Skanaus.