Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lašiša (apie 2 kg)
2-4 šaukštai rupios druskos
1 šaukštas cukraus
1-2 šaukštelis maltų baltųjų pipirų
daug šviežių krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Jei nusipirkote visą lašišą, pagaminkite iš jos 2 gabalus filė, palikdami odą.
Nušluostykite gautus filė gabaliukus popieriniu rankšluosčiu, bet neplaukite žuvies.
Paimkite didelę lėkštę, kurioje tilptų žuvis ir pabarstykite druska.
Pabarstykite du filė gabaliukus druska, cukrumi, pipirais ir krapais. padėkite pirmąjį filė gabaliuką oda žemyn ant druskos, uždenkite jį antru gabaliuku, oda į viršų. Pabarstykite druska ir krapais.
Sandariai suvyniokite į aliuminio foliją; ant viršaus uždėkite nedidelį svorį ir laikykite šaltai (bent 2 dienas).
Prieš patiekdami, nuimkite foliją ir nuimkite prieskonių perteklių, supjaustykite labai plonais gabaliukais.
O jei naturaliai, be krapu ir pipiru ir tik kelias valandas ar per nakty palaikyt, zuvis islaiko savo struktura, aromata ir spalva.. Priedus visad spesi uzsidet
ATSAKYTI
sandra
2010-01-14 21:58
o jei paprastus pipirus pakeist citrininiais pipirais tai isvis super
ATSAKYTI