Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | žiedinių kopūstų | |
400 gramų | faršo | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | česnako | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | petražolių | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | krapų | |
šiek tiek | svogūnų laiškų | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
Padažui: | ||
350 mililitrų | vandens (likusio nuo žiedinio kopūsto virimo) | |
200 mililitrų | pieno | |
100 gramų | sūrio (tarkuoto) | |
25 gramai | miltų | |
20 gramų | sviesto | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | malto muskato (nebūtina) |