Autorius apie receptą:
Receptas tiems, kurie nori pasigaminti ledų pyragėlius ypatingoms progoms, nereikalaujant daug ingredientų ar daugybės laiko. Gimtadienis? Šventė? Ypatinga proga? Šie
Receptas tiems, kurie nori pasigaminti ledų pyragėlius ypatingoms progoms, nereikalaujant daug ingredientų ar daugybės laiko. Gimtadienis? Šventė? Ypatinga proga? Šie desertai kaip tik tai, ko jums reikia!
(...daugiau)(...mažiau)
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
biskvito
(vanilinio)
300 gramų
pieniško šokolado
40 gramų
sviesto
pagal poreikį
riešutų
pagal poreikį
kokoso
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vanilinį biskvitą sutrupinkite rankomis iki smulkių trupinių.
2.
Sviestą ištirpinkite puode ant ugnies ar mikrobangų krosnelėje. Sumaišykite su biskvitu.
3.
Ištirpinkite šokoladą ant garų vonelės.
4.
Į ledų formeles įkiškite pagaliukus ir ištepkite šokoladu pagrindus, naudojau tiesiog silikoninį šepetėlį, tuomet įdėkite kelioms minutėms į šaldytuvą. Ištraukite iš šaldytuvo ir dar kartą ištepkite šokoladu. Jei šokoladas pradėjo sustingti dėkite pakartotinai ant garų vonelės, svarbu ar mažos ugnies ir kad vanduo nevirtų. Kai šokoladu ištepsite per kelis kartus ir palaikysite šaldytuve dėkite biskvito masę į formeles ir palengva suspauskite. Aptepkite šokoladu. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandomis.
5.
Po kelių valandų palengva juos išimkite iš formelių, norint papuošti truputi šonus patepkite šokoladu ir pabarstykite riešutais, kokosu ar pabarstukais. Palikite nudžiūti ir skanaukite!
Patarimai:
•
Norint spalvotų desertų, naudokite spalvotą šokoladą ar šiek tiek dažų skirtų riebiems konditerijos gaminiams dažyti.