Lazanija su veršiena ir trijų rūšiu sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Lazanija su veršiena ir trijų rūšiu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g veršienos arba jautienos faršo,
300 g fermentinio sūrio,
8 sūrio lazdelės,
100 g mocarelos,
250 g lakštinių makaronų,
1 svogūno galvutė,
4 skiltelės česnako,
10 pievagrybių,
šlakelis aliejaus,
žiupsnelis druskos,
pipirų,
čiobrelių arba raudonėlių,
petražolių,
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos,
1 l pomidorų tyrės,
1 l pieno,
100 g sviesto,
100 g miltų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieno padažas. Užvirkite pieną, įdėkite druskos, pipirų. Puode arba keptuvėje išlydykite sviestą ir sumaišykite su miltais. Sviesto ir miltų mišinį dėkite į kaitinamą pieną ir maišykite, kol sutirštės. Mėsos padažas. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus. Apkepinkite aliejuje su čiobreliais ir pjaustytais pievagrybiais, kol pagels. Dėkite maltą mėsą ir viską kartu kepkite puode, kol išgaruos skystis ir mėsa taps sausa. Tuomet pilkite pomidorų tyrę, dėkite pomidorų pastos, druskos, pipirų ir virkite, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Paruošimas. Į gilią kepimo formą dėkite sluoksnius tokia tvarka: pieno padažas, makaronai, mėsos makaronai, pieno padažas, sūrio lazdelės ir petražolės, makaronai, mėsos padažas, makaronai, pieno padažas, tarkuotas sūris. Įkaitinkite orkaitę iki 160° arba 170° karščio ir dėkite kepti. Kepkite apie valandą, kol apskrus. Iškepus valgykite iškarto, bet galima palikti gabalėlį ir kitai dienai. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital