1.
Vištieną sumalkite ar labai smulkiai supjaustykite. Išmaišykite su varške, smulkintu česnaku, smulkintais špinatais ir grietinėle. Pagardinkite druska.
2.
Vieną lavašo lapą perpjaukite pusiau, iš viso turėsite 3 mažesnius lapus.
3.
Vištienos masę padalinkite į tris dalis ir kiekvieną tepkite ant lavašo lapu pusės.
4.
Visus lavašus susukite ir dėkite į kepimo formą. Aš naudoju standartinę ilgą formą duonai, apie 8*20 cm dydžio. Galima naudoti ir kitokią, tuomet lavašus supjaustykite taip, kad tilptų į formą. Aš ant dugno dedu du lavašus, pabarstau trupučiu tarkuoto sūrio, per vidurį dedu trečią lavašą ir visą viršų pabarstau likusiu sūriu.
5.
Dėdu į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepu apie 20 minučių. Labai skanu su pievagrybių padažu ar daržovėmis.