Autorius apie receptą:
Užkandėles galima ruošti dviaukštes ar vieno aukšto - kaip Jums labiau patinka ar patogiau valgyti. Paruošti užtrunka vos kelias minutes, o nuo stalo išgaruoja super greitai!
Užkandėles galima ruošti dviaukštes ar vieno aukšto - kaip Jums labiau patinka ar patogiau valgyti. Paruošti užtrunka vos kelias minutes, o nuo stalo išgaruoja super greitai! Papildomai ant silkės galima dėti truputį grietinės ar natūralaus jogurto.
(...daugiau)(...mažiau)
Gintarė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
silkių filė
(naudojau Viči)
2 vienetai
obuolių
(rūgštesnių)
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
1 sauja
krapų
šiek tiek
pipirų
šiek tiek
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolius supjaustyti storomis riekėmis. Apšlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
2.
Silkės filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstyti pipirais ir smulkintais krapais.
3.
Ant obuolio griežinėlio dėti silkės ir svogūno žiedų. Užkandėles galima ruošti dviaušktes ar vieno aukšto - kaip Jums patogiau valgyti. Tiekiame iš karto.