Krienų padažas

AUTORIUS:
Dija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Krienų padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus padažas prie mėsos, naudoti gaminant burgerį, kitus užkandžius. Greita paruošti ir skanu. Puikus padažas prie mėsos, naudoti gaminant burgerį, kitus užkandžius. Greita paruošti ir skanu. Dija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
240 gramų grietinės (arba natūralaus jogurto)
80 gramų krienų (arba krieno šaknies sutarkuotos)
2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 šaukštelis citrinų sulčių (arba pagal skonį, nebūtina)
1 šaukštelis medaus (arba pagal skonį, nebūtina)
1 šaukštelis česnako miltelių (arba česnako skiltelės)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį dėti grietinę, krienus, dėti majonezą, garstyčias, citrinų sultis, dėti medų, berti česnako miltelius, berti druską ir pipirus, gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Dija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Indre
2010-08-30 14:07
visada krienus tiekdavau atskirai su grietine, niekada nepagalvojau juos is karto sumaisyti :)))) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital