Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
daugiau nei 1 kg kriaušių, jas būtinai supjaustyti be žievelės;
stiklinės miltų;
stiklinės manų kruopų;
stiklinė cukraus;
1 pakelis sviesto.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą palaikykite šaldiklyje maždaug valandą, kad lengviau supjaustytumėte. Miltus, manų kruopas ir cukrų sumaišykite. Bus biri masė. Kepimo formą ištepkite sviestu, ant apačios sudėkite pusę kriaušių, apibarstykite puse birios masės. Sudėkite likusias kriaušes ir apibarstykite likusia mase. Ant viršaus tolygiai užtarkuokite sviestą. Kepkite 180 C orkaitėje apie 5o min. Skanaus!
Ieškojau recepto kur būtų daug kriaušių, mažai miltų, todėl šį pyragą kepiau. Tik kriaušes suvilgiau citrinos sultimis,turėjau miltus su kildinančiom medžiagom. Neturėdama kantrybės skanavau šiltą su trintų braškių padažu. Man patiko. Tikrai kepsiu dar kartą
ATSAKYTI