Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
5 vienetai | kiaušinių | |
230 gramų | kvietinių miltų | |
230 gramų | cukraus | |
65 gramai | aliejaus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
Įdarui: | ||
1 skardinė | konservuotos kriaušės (apytikriai 460 g) | |
160 gramų | tyrės (kriaušių, naudojau, vaikišką) | |
Kremui: | ||
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
2 šaukštai | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Karameliniam kremui: | ||
200 gramų | karamelizuoto kondensuoto pieno | |
100 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
100 gramų | šokolado lašelių (galima naudoti ir smulkintą šokoladą) | |
Sulaistymui: | ||
pagal poreikį | sirupo (nuo konservuotų kriaušių) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | cukraus |