Kotletai su morkų ir slyvų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Kotletai su morkų ir slyvų įdaru
Autorius apie receptą: Puiki pietų idėja! Valgė ir gyrė tiek vaikai, tiek anūkai. Puiki pietų idėja! Valgė ir gyrė tiek vaikai, tiek anūkai. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas vištienos šlaunelių mėsos (smulkintos arba mėgstamo faršo)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
5 vienetai bulvių (apytikriai)
2 vienetai morkų (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (apytikriai)
pagal poreikį vandens
pagal poreikį sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių
Įdarui:
2 vienetai morkų
1 sauja džiovintų slyvų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti mėsą, berti druską, pipirus, prieskonius maltai mėsai, suberti smulkiai pjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
2.
Įdarui morkas sutarkuoti burokine tarka arba elektriniu trintuvu, džiovintas slyvas dėti į dubenį, užpilti verdančiu vandeniu, tuomet išimti ir nusausinti.
3.
Imti šiek tiek mėsos masės, iš jos formuoti plokščią kepsnelį, dėti šiek tiek tarkuotų morkų, po dvi slyvas ir suformuoti kotletą.
4.
Paruoštus kotletus išvolioti džiūvėsėliuose.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kotletus ir kepti iš abiejų pusių kol apskrus.
6.
Kepimui supjaustyti svogūną svogūną, sutarkuoti morkas, griežinėliais supjaustyti bulves.
7.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūną, morkas ir bulves, dėti kotletus ir užpilti vandens. Nereikia, kad kotletai būtų pilnai apsemti., Berti mėgstamus prieskonius, druską ir uždengus puodą, troškinti apie 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital