Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištų krūtinėlės (apie 800 g)
2 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
100 g sviesto
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti grūstuvėliu.
Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos).
Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis.
Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.