Į verdantį vandenį įdėti vištą ir virti 30 min. Po to sudėti morkas, svogūnus, bulves, kopūstus ir pavirti. Gale įdėti pomidorus ir obuolius smulkiai supjaustytus. Dar pavirti 10 min. Sudėti prieskonius. Patiekti su grietine. Skanaus!
Tai ne troškinys, tai - virtas jovalas. Gaminant troškinį būtina apkepti bent jau vištieną. Mergaitė gal pirmą kartą gamina? Prieskonius juk reikia berti pradžioje, kad jų skonis įsigertų į produktus. Jei bijote druskos, vartokite bedruskius arba natūralius: svogūnas, česnakas, morkos, žolelės. Patariu sekti, kokius žodžius vartojate. Šiuo atveju autorė, matyt, turėjo omeny vištieną. Jei visdėlto pataria virti vištą!... Na gal, koks pirmokėlis taip ir padarytų?...
ATSAKYTI
Moteris
2018-10-01 18:10
Hm,o koks skirtumas tarp vištos ir vištienos?man nekilo klausimas skaitant,imeciau į puodą vištienos petukusvir vsio.tarp kitko aš niekada jų neketinu troškiniams,nepatinka-kietesni. O prieskonius(išskyrus druską ją pradžioje)irgi visada pabaigoje beriu ir būna gerai.
ATSAKYTI