Sukapojame kopūstą, krapus, petražoles, pridedame cukraus, druskos ir viską sumaišome. Galima apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Kiaušinius išplakame su druska (nepersūdykite, nes jau sūdėme kopūstus). Pridedame majonezo, grietinės, supilame miltus išsijotus su kepimo milteliais ir išmaišome.
Į riebalais išteptą kepimo formą sudedame kopūstų mišinį ir užpilame majonezo bei grietinės mase.
Kepame apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!