Kiaušiniai įdaryti menkių kepenėlėmis

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaušiniai įdaryti menkių kepenėlėmis
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamas ir gardus patiekalas. Nereikia papildomų pagardų, pakanka aliejaus nuo kepenėlių. Tinka šventiniam Velykų stalui. Labai greitai paruošiamas ir gardus patiekalas. Nereikia papildomų pagardų, pakanka aliejaus nuo kepenėlių. Tinka šventiniam Velykų stalui. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
120 gramų menkių (kepenėlių, konservuotų aliejuje)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį himalajų druskos
Papuošimui:
1 vienetas ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kietai virtus kiaušinius perpjauti per pusę, išimti trynius.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Kepenėles ir trynius sutrinti šakute, įberti smulkintą svogūną, druską, pipirus, išmaišyti.
4.
Masę sudėti į kiaušinio baltymus. Puošti svogūno žiedeliu, gabalėliu ridikėlio, svogūno laišku.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital