Autorius apie receptą:
Kai norisi kažko skanaus, bet nesinori pirkti, šie kepti obuoliai puikiai tiks. O iškepa labai skanūs, aromatingi ir sunkiai atsivalgomi. Jei norisi sočiau, tinka į masę dėti
Kai norisi kažko skanaus, bet nesinori pirkti, šie kepti obuoliai puikiai tiks. O iškepa labai skanūs, aromatingi ir sunkiai atsivalgomi. Jei norisi sočiau, tinka į masę dėti varškę.
(...daugiau)(...mažiau)
Jolanta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai
obuolių
150 gramų
razinų
(minkštų)
150 gramų
džiovintų spanguolių
(minkštų)
4 šaukštai
medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nupjauti obuolių viršų, išskobti vidų ir išimti sėklas.
2.
Į dubenėlį berti razinas, spanguoles, dėti medų ir išmaišyti.
3.
Paruoštą įdarą sudėti į išskobtus obuolius. Obuolius sudėti į kepimo indą. Ant obuolių uždėti nupjautas obuolių viršūnėles.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 - 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių iki kol obuoliai suminkštės.