Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais apskritimais.
Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti prieskonių ir gerai išmaišyti. Dabar imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti. Kai tik pradės kilti į paviršių, kiaurasamčiu išgriebti ir nuvarvinti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti koldūnus. Skrudinti, kol gražiai aprus. Tinka patiekti su česnakiniu padažu arba grietine. Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)