Keptas česnakas (užtepėlė)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptas česnakas (užtepėlė)
Autorius apie receptą: Visi mėgsta keptą duoną su česnakais, kai pakepinta duona įtrinama česnako skiltele, o ar teko ragauti keptą česnaką? Kreminės tekstūros, minkštas, švelnaus skonio Visi mėgsta keptą duoną su česnakais, kai pakepinta duona įtrinama česnako skiltele, o ar teko ragauti keptą česnaką? Kreminės tekstūros, minkštas, švelnaus skonio tepamas česnakas mano naujasis atradimas. Šilta, paskrudinta balta duona ir užteptas minkštas, kreminis česnakas, tai ne tik dieviškas skonis, bet ir puikus imuniteto stiprinimo būdas prieš rudens darganas ir žiemos šalčius. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 galvos česnako
2 vienetai aitriųjų pipirų (mini)
2 vienetai rozmarinų šakelių
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį penkių pipirų mišinio (nemalto)
Patiekiant:
pagal poreikį duonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išlukštename česnako skilteles ir sudedame į nedidelį kepimo indą. Beriame pipirus žirneliais, dedame aitrius pipirus ir rozmarino šakeles, viską užpilame aliejumi. kad apsemtų.
2.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, kol česnakas suminkštės.
3.
Paskrudiname duoną skrudintuve arba sausoje keptuvėje ir užtepame česnako. Viskas labai greita ir paprasta.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital