Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
20 vienetų | pievagrybių (naudojau didesnius) |
150 gramų | krabų lazdelių |
150 gramų | varškės užtepėlės (ar tepamo sūrelio, mes naudojome Vilkyškių varškės užtepėlę su žalumynais) |
100 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, mes naudojome Vilvi Gouda) |
40 gramų | panko džiūvėsėlių (arba paprastų džiūvėsėlių, o versijai be glitimo - migdolų miltų) |
2 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba džiovintų čiobrelių ar raudonėlio) |
1 sauja | svogūnų laiškų (arba smulkintų petražolių, nebūtina) |
0.5 šaukšto | vorčesterio padažo (nebūtina) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |