Kepta lašiša špinatų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepta lašiša špinatų padaže
Kepta lašiša špinatų padaže
Kepta lašiša špinatų padaže
Kepta lašiša špinatų padaže
Autorius apie receptą: Jei labai jau Jums nepatinka špinatų gabalėliai, prieš gaminat padažą drąsiai juos susmulkinkite maisto smulkintuvu ir išeis vientisa tyrė, padažas bus tolygus. Bet jeigu Jei labai jau Jums nepatinka špinatų gabalėliai, prieš gaminat padažą drąsiai juos susmulkinkite maisto smulkintuvu ir išeis vientisa tyrė, padažas bus tolygus. Bet jeigu netrukdo Jums maži gabalėliai, taip kaip ir man užteks špinatus tik smulkiai supjaustyti peiliu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai lašišos pjausnių
200 mililitrų grietinėlės
1 sauja špinatų
30 gramų sviesto
1 šaukštelis kario
1 žiupsnelis citrinpipirių
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
1 šaukštas kukurūzų miltų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą pabarstome druska ir pipirais. Apvoliojame kukurūzų miltuose.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame žuvį iš abiejų pusių.
3.
Špinatus supjaustome smulkiais gabalėliais.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame špinatus. Pakaitiname šiek tiek. Įberiame druskos, kario prieskonių, supilame grietinėlę ir pakaitiname keletą minučių. Sudedame lašišos gabalėlius ir patroškiname apie 5 min. Apšlakstome citrinos sultimis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital