Kepta dorada su prieskoninėmis žolelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepta dorada su prieskoninėmis žolelėmis
Kepta dorada su prieskoninėmis žolelėmis
Kepta dorada su prieskoninėmis žolelėmis
Kepta dorada su prieskoninėmis žolelėmis
Autorius apie receptą: Mes žuvį valgome pakankamai dažnai, nors receptų mano puslapyje yra įkelta tik vienas kitas, vien dėl to, kad dažniausiai žuvį ruošia mano vyras. Pamačiusi parduotuvėje Mes žuvį valgome pakankamai dažnai, nors receptų mano puslapyje yra įkelta tik vienas kitas, vien dėl to, kad dažniausiai žuvį ruošia mano vyras. Pamačiusi parduotuvėje doradas, nusprendžiau šeimai paruošti sveikus ir skanius pietus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai doradų
1 pundelis peletrūno
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus (naudojau aplesinų skonio, tiks ir paprastas)
1 žiupsnelis pipirų (naudojau šviežiai grūstus žalius Malaber pipirus)
1 žiupsnelis pipirų (naudojau rausvuosius pipirus „Schinus berries“)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį išvalome, nuplauname.
2.
Pabarstome druska, šviežiai grūstais pipirais. Prieskoninės žoleles pasmulkiname ir jomis prikišame žuvies vidų. Doradą apšlakstome aliejumi.
3.
Dedame kepti į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital