Kepta avies koja

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepta avies koja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnako
2 vienetai čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai rozmarino
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
1 vienetas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aštriu peiliu kojoje padaryti skylutes ir sukaišioti griežinėliais supjaustytą česnaką. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi, susmulkinti rozmariną ir kartu su druska bei pipirais įtrinti koją, apdėlioti čiobrelio šakelėmis, dėti į skardą, apdengti folija ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 1,5 val. Nuėmus foliją, dar paskrudinti koją po 15 min iš abiejų pusių. Garnyrui labai tinka "Baby" bulvytės su lupenomis, kurios kepamos kartu su koja.
Skanaus
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Orkaitėje
Komentarai (22)
Jonas
2020-12-20 15:25
labai gardu,tiktS sknėlis ATSAKYTI
Gintarė
2017-11-22 13:17
Pagal šį recepta jau kepu kokį dešimta karta.Viskas tobula. ATSAKYTI
JONAS
2017-10-22 09:12
NORMALIA



ATSAKYTI
Egis
2015-05-20 20:03
Sitas geras teceptas.
Dar ,tik nuemus folija reikia stilkine raudono vyno ipilti,skanus padazas gaunasi. ATSAKYTI
laura
2013-12-25 11:53
musu koja dar mirksta ATSAKYTI
Jovita
2012-11-19 10:56
gal kas erienos pageidauja,laikome avytes,ekologiskas... ATSAKYTI
Jovita
2012-11-19 10:50
labai labai skanu... :super2: ATSAKYTI
seskiene
2011-07-26 11:08
Skaniai atrodo,kaip tik turiu avienos,siandien ismeginsiu recepta :-D ATSAKYTI
Laima
2010-12-23 23:37
avienos nereikia laikyti, kepant iskarto ji nepraranda savo tikrojo skonio. ATSAKYTI
solve
2010-12-23 19:42
o palaikyti per nakti nereikia????? ATSAKYTI
as
2010-12-12 14:39
i avienos slaunele is vakaro svrkstu suleiskite apie 100ml. alaus ar balto vyno.... :super: patartina avienos gabalus kepti ne aukstoje orkaites temperaturoje -apie 160-170C... Iki 3 valandu... Aviena tiesiog tirps burnoje ATSAKYTI
gg
2010-11-03 22:21
zinom zinom patys auginam ATSAKYTI
Pauliux
2010-10-12 20:40
receptas-liuks...
skaniausias!!! (gaila, kad avienos pasrinkimas mazas, - gal zinotcia kur galima geros priiisipiiirkti ?0 :-D ATSAKYTI
saulyte
2009-11-29 18:39
Darau ir as, bet as apteplioju minkstu sviestu sumaisytu su trintu cesnaku, paprikos milteliais,kmynais ir dziovintom metom :-D pirmiausiai apkepu ant aukstos temperaturos be folijos, kad sviestas apdegtu o paskui jau uzdengus kepu toliau :soku: labai skaniai gaunasi :jee: ATSAKYTI
Lina
2009-09-21 12:25
avienos koja folgoje kepeme ant lauzo. Super skonis. ATSAKYTI
Lina
2009-04-24 15:36
Labai gerai atrodo, turetu buti skanu ATSAKYTI
Tomas
2009-04-18 13:11
Nu cia tai super! 8-| ATSAKYTI
Rolis
2009-04-17 23:43
karta paragaves- negali sustoti ATSAKYTI
saras&lens
2009-04-17 22:30
mes avienos nelabai valgom,bet jai laima pakvies i svecius,su mielu noru paragauciau.atrodo skaniai :super: :super: :super: ATSAKYTI
Laima
2009-04-15 21:52
recepte yra isivelusi klaidele, vietoi cesnako skilteles naudojama visa galvute, cesnako turi buti daug. O siaip labai skanus ir paprastas patiekalas, kas is draugu ragavo, labai gyre. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital