Kepsneliai su vištiena ir sūriu - traškūs išorėje, minkšti viduje

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepsneliai su vištiena ir sūriu - traškūs išorėje, minkšti viduje
Autorius apie receptą: Kepsneliai traškūs, viduje purūs minkštučiai. Labai labai gardu ir sotu, valgant su bulvių koše bei marinuotomis burokų salotomis. Patiekalas vertas Jūsų stalo! Kepsneliai traškūs, viduje purūs minkštučiai. Labai labai gardu ir sotu, valgant su bulvių koše bei marinuotomis burokų salotomis. Patiekalas vertas Jūsų stalo! Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištienos filė
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštas majonezo
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė supjaustome smulkiais gabalėliais. Tarkuojame sūrį burokine tarka. Smulkiai pjaustome svogūną.
2.
Į dubenį sukrečiame vištieną, svogūną, sūrį, įspaudžiame česnako skilteles, įmušame kiaušinį, sudedame grietinę, majonezą, pomidorų padažą, suberiame krakmolą, vištienos prieskonius (galima pridėti ir kitokių). Viską gerai išmaišome, paliekame šaldytuve pasimarinuoti bent porai valandų.
3.
Į keptuvę įpilame aliejaus, dedame po šaukštą tešlos ir kepame iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital