Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
180 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
120 gramų | sviesto | |
120 gramų | grietinės | |
100 gramų | rudojo cukraus | |
80 gramų | karamelizuoto kondensuoto pieno | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
Sulaistymui: | ||
50 mililitrų | rudojo romo | |
2 šaukštai | cukraus (apytikriai) | |
pagal poreikį | kavos (stiprios, juodos) | |
Įdarui: | ||
30 gramų | juodojo šokolado | |
30 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
Antram įdarui: | ||
50 gramų | karamelizuoto kondensuoto pieno | |
30 gramų | sūdytų žemės riešutų | |
20 gramų | sviesto | |
Kremui: | ||
200 gramų | grietinėlės | |
200 gramų | maskarponės sūrio | |
3 šaukštai | cukraus miltelių (apytikriai) |