Karštos salotos su antiena ir karamelizuotomis kriaušėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Karštos salotos su antiena ir karamelizuotomis kriaušėmis
Karštos salotos su antiena ir karamelizuotomis kriaušėmis
Karštos salotos su antiena ir karamelizuotomis kriaušėmis
Autorius apie receptą: Antiena ir karamelizuotos kriaušės, tikriausiai yra klasika. Šiandien aš gaminu salotas su jomis. Antiena ir jos marinavimu pasirūpino meistrai. Man beliko tik jos neperkepti ir, Antiena ir karamelizuotos kriaušės, tikriausiai yra klasika. Šiandien aš gaminu salotas su jomis. Antiena ir jos marinavimu pasirūpino meistrai. Man beliko tik jos neperkepti ir, patikėkite, man tai pavyko. Vaišinu gurmaniškomis salotomis ir jus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
350 gramų antienos filė (naudojau „Tradicinius" pjausnius)
3 vienetai kriaušių
150 gramų salotų mišinio
50 gramų špinatų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštas rudojo cukraus
1 saujelė graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitiname keptuvę, antienos filė kepsnius dedame odele žemyn ir kepame 7 min, nevartant. Apverčiame kita puse ir kepame dar apie 5 min. Pjausnius atidedame į šalį, galima suvynioti į foliją ir leidžiame pailsėti.
2.
Toje keptuvėje, kur kepė antiena paliekame apie 1 šaukštą riebalų, kitus nusemiame (puikiausiai tiks panaudoti, kepant bulves).
3.
Kriaušes nuplauname ir supjaustome skiltelėmis. Dedame į keptuvę ir pakepame iš visų pusių. Pabarstome cukrumi. Pakaitiname, kol kriaušės karamelizuosis.
4.
Salotų lapelius ir špinatus nuplauname, dedame į lėkštę, apšlakstome citrinų sultimis ir aliejumi. Antienos filė pjausnius supjaustome mažesniais gabalėliais ir dėliojame į lėkštę kartu su kriaušių skiltelėmis. Graikinius riešutus pasmulkiname ir pabarstome ant salotų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital