Autorius apie receptą:
Parduotuvėje mano akys užkliuvo už poliarinės duonelės. Paklausiau pas pardavėją su kuo ją ruošti, o ji patarė į krepšelį įsidėti dar burrata sūrį. Ir štai
Parduotuvėje mano akys užkliuvo už poliarinės duonelės. Paklausiau pas pardavėją su kuo ją ruošti, o ji patarė į krepšelį įsidėti dar burrata sūrį. Ir štai puikiausias, sveikas, skanus karštas užkandis. Žinau, kad mano krepšelyje kitą kartą vėl atsidurs poliarinė duonelė ir burrata.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
duonelės
(poliarinių)
100 gramų
burrata sūrio
100 gramų
vyšninių pomidorų
1 saujelė
gražgarsčių
2 šlakeliai
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoneles apšlakstome alyvuogių aliejumi. Dedame į kepimo skardą ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8-10 min, kad duonelė apskrustų.
2.
Burratą suplėšome. Dedame ant duonelės.
3.
Vyšninius pomidorus nuplauname, perpjauname pusiau ir išdėliojame ant užkandžio. Ant viršaus dedame gražgarsčių lapelius. Skanaujame.