Kakavinis pyragas

AUTORIUS:
Natalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kakavinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinių miltų
2 stiklinių cukraus
2 a.š. vanilinio cukraus
2 a.š. sodos
1 v.š. kakavos miltelių
2 v.š. vandens
1 v.š. augalinio aliejaus
2 a.š. acto
Glajui:
0,5 stiklinės kakavos miltelių
500 ml grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
1 v.š. dviesto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temp.
Giliai indą ir maišykite jį sausus produktus - miltus, cukrų, vanilę, kepimo sodą ir kakavą.

Tada į sausų produktų masę įpilti vandens ir suplakti elektriniu plaktuvu. Supilti aliejų ir vėl maišyti iki vientisumo. Tada įmaišyti actą.

Kepto orkaitėje 35 - 40 min.

.
Glajui:

Puode ištirpinti 1 šaukštą sviesto, 500 ml grietinėles ir 0,5 stiklinės cukraus. Tada, maišant, supilti kakavos miltelius. Maišant, kaitinti apie 5 - 7 minutes.

Mišinių apliekite pyragą.

Galima patiekti šiltą ar šaltą.

 

AUTORIUS: Natalija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
austeja
2015-03-02 18:57
susikisk i sikna savo ta recepta.Gal girta budama parasiai. ATSAKYTI
Nei šis,
2015-01-11 22:51
nei tas. Miltų su cukrum kartu sudėjus cielas kilogramas gaunasi, o skysčių vos pora šaukštų, kiaušinio nei vieno - ką ten plakti? Ir iš kur tas vientisumas atsirasti turėtų? Kas deda nenugesintą sodą - kam tada dar tą actą į tešlą bepilt?? :/ Siunčiat kažkokias nesąmones, o žmonės prisiskaito ir tik produktus paskui sugadina... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital