Kakaviniai sausainiai be glitimo

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kakaviniai sausainiai be glitimo
Autorius apie receptą: Ypač skanus, sveikas pasirinkimas, mažai cukraus, tinka tiems, kas netoleruoja glitimo. Ypač skanus, sveikas pasirinkimas, mažai cukraus, tinka tiems, kas netoleruoja glitimo. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas bananų
70 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
7 šaukštai avižinių miltų
5 šaukštai ryžių miltų
3 šaukštai grikių miltų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas grietinės
3 šaukšteliai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, druską ir cukrų išplakti.
2.
Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir cinamoną.
3.
Bananą smulkiai supjaustyti.
4.
Kitame inde ištirpdyti sviestą, pieną ir grietinę. Supilti į kiaušinio masę. Išmaišyti. Sudėti smulkiai pjaustytą bananą. Vėl išmaišyti. Suberti sausų ingredientų mišinį. Minkyti tešlą.
5.
Atgnybti gabalėlį tešlos ir rankomis suformuoti ne aukštesnius nei 1 cm aukščio sausainėlius. Juos išdėlioti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
7.
Iškeptus sausainius apibarstyti cukraus pudra arba aplieti medumi. Skanauti.
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital