Autorius apie receptą:
Gaivus padažas praturtins tiek mėsos, tiek žuvies patiekalus, ypač tiks prie lašišos, keptos ar net rūkytos.
Gaivus padažas praturtins tiek mėsos, tiek žuvies patiekalus, ypač tiks prie lašišos, keptos ar net rūkytos.
Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
jogurto, natūralaus
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
2 šaukštai
krapų
(smulkintų)
3 šaukšteliai
krienų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Jogurtą sumaišykite su krienais
2.
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau ir drauge su smulkintais krapais įmaišykite į jogurtą. Pagardinkite druska bei pipirais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"