Japoniškas kreminio sūrio pyragas - iš trijų ingredientų!
AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 22)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Labai skanus, minkštas ir lengvas pyragas, kuriam reikia tik trijų ingredientų. Patiekti labai tinka su uogomis, cukraus pudra ar tiesiog vieną.
Labai skanus, minkštas ir lengvas pyragas, kuriam reikia tik trijų ingredientų. Patiekti labai tinka su uogomis, cukraus pudra ar tiesiog vieną.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai
kiaušinių
120 gramų
kreminio sūrio
(Filadelfija tipo)
120 gramų
balto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Baltą šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Nuimti nuo garų vonelės ir įmaišyti kreminį sūrelį.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius įmaišyti į pravėsusią šokolado masę.
3.
Baltymus išplakti iki standumo - apvertus dubenį, baltymų masė turi laikytis, netekėti.
4.
Baltymus dalimis atsargiai įmaišyti į šokolado masę.
5.
Kepimo formos (naudoju 20 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi, taip pat kepimo popieriumi iškloti kraštą - iš kepimo popieriaus iškerpų ilgą juostą ir ją "įstatau" formą.
6.
Tešlą supilti į formą. Formą dėti į gilesnę skardą. Į skardą pilti šiek tiek vandens, kad apsemtų maždaug 1 - 2 cm formos.
7.
Dėti kepti į iki 170 C laipsnių orkaitę, kepti 10 minučių, sumažinti kaitrą iki 160 C laipsnių ir kepti dar 15 minučių. Orkaitę išjungti ir palikti pyragą orkaitėje dar 15 minučių. Pyragą (kartu su forma) vėsinti ant grotelių, kol visiškai atauš. Pjaustyti ir ragauti!