Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 gūžė | romaninių salotų | |
250 gramų | vyšninių pomidorų (arba paprastų pomidorų) | |
120 gramų | mocarela sūrio (naudojau mažų rutuliukų formos, bet tinka ir klasikinis) | |
100 gramų | saliamio (arba mėgstamo kumpio, galima nedėti) | |
1 vienetas | agurkų (trumpavaisio, vidutinio dydžio) | |
100 gramų | konservuotų paprikų (arba 1 šviežios paprikos) | |
100 gramų | konservuoti artišokai (nebūtina, bet labai tinka) | |
100 gramų | alyvuogių (mėgiamų) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
30 gramų | kietojo sūrio | |
Padažui: | ||
5 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
3 šaukštai | balzaminio acto | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba džiovintų raudonėlių ar čiobrelių) | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | baziliko |