Itališki karšti sumuštiniai orkaitėje

AUTORIUS:
Vygantas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Itališki karšti sumuštiniai orkaitėje
Itališki karšti sumuštiniai orkaitėje
Itališki karšti sumuštiniai orkaitėje
Autorius apie receptą: Receptas labai paprastas, kurį be galo lengva pasigaminti savo namuose greitai ir labai skaniai! Skonis lyg Itališkų apkepėlių! Greita, skanu ir paprasta. Receptas labai paprastas, kurį be galo lengva pasigaminti savo namuose greitai ir labai skaniai! Skonis lyg Itališkų apkepėlių! Greita, skanu ir paprasta. Vygantas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaušinių
8 riekės batono
100 gramų kiaulienos kumpio
8 šaukšteliai majonezo
8 žiupsniai mocarela sūrio (tarkuoto)
8 žiupsneliai kietojo sūrio
pagal skonį svogūnų
pagal skonį vyšninių pomidorų
pagal skonį marinuotų agurkų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Batono griežinėlių paviršių ištepame majonezu (ant viernos riekelės maždaug po 1-1,5 šaukštelio).
2.
Į dubenėlį įmušame kiaušinius ir išplakame iki kol bus vientisas, geltonas. Išplakus įberiame žiupsnelį druskos ir pipirų.
3.
Supjaustome smulkiai gabaliukais vyšninius pomidorus, marinuotus agurkėlius, svogūną bei kumpį.
4.
Ant batono su majonezu dedame gabaliukais supjaustytą kumpį. Ant viršaus dedame supjaustytus pomidoriukus, marinuotus agurkėlius ir svogūnus.
5.
Tuomet ant viršaus su šaukštu po truputį dedame išplaktą kiaušinį, kad maždaug padengtų visą batono plotą.
6.
Imame kietąjį tarkuotą sūrį ir pabarstome truputį ant kiekvieno batono gabaliuko viršaus. Galiausiai imame mocarelos sūrį ir gausiai padengiame visų gabalėlių paviršių.
7.
Dedame sumuštinius į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
8.
Orkaitę užkaitiname iki 200C temperatūros ir dedame į žemiausią lentyną, kepame apie 2-3 minutes, kol batono apačia apskrus ir sukietės.
9.
Tada perdedame per vidurį ir kepame dar apie 6-7 minutes (sūris turi būti išsilydęs ir gražiai apskrudęs viršus).
10.
Ištraukę iš orkaitės gabalėlius pabarstome petražolėmis.
AUTORIUS: Vygantas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Arnas
2024-01-10 18:29
Labai skanus ir greitai! Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital