Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų.
Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kraštą, kad būtų gražūs trikampėliai.
Sparnelius sudedame į puodą, užpilame paruoštą marinatą ir sumaišome taip, kad jis sparnelius visiškai apsemtų. Laikome šaltai 6-8 valandas.
Sudedame sparnelius ant įkaitintų grilio grotelių, uždengtų folija, ir vartydami kepame 12-15 minučių.
Prieš tiekdami papuošiame laimų griežinėliais ir žalumynais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)