Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
juodosios slyvos,
česnako skiltelės,
morkos,
graikiški riešutai,
majonezas.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Slyvas reikia iš vakaro išmirkyti. Įdaras ruošiamas: sutarkuojamos morkos per burokinę tarką, česnakas susmulkinamas, graikiški riešutai sukapojami. Visa masė išplakama su majonezu.
Į išmirkytas slyvas kemšame padarytą įdarą. Patiekti šaltas, išimtas iš šaldytuvo. Skanaus.
Užkandis paruoštas!
as esu valgius su tarkuotu fermentiniu suriu, i ji ispaudi cesnako skiltele, imaisai majonezo ir kemsi i slyva. labai skanu, nors pastebejau si uzkandi su malonumu ragauja moterys, o vyrai reciau.. gal tas saldumo ir astrumo pikantiskesnis skonis juos atbaido..
ATSAKYTI
Karina
2010-04-18 23:36
Kazkada valgiau panasias slyvas. Tik idaras buvo is graikiniu riesutu ir cesnaku, o jau idarytos slyvas papuostos sauksteliu majonezo:) Buvo ziauriai skanu.. Sitam recepte..idomu kaip tos morkos...hm
ATSAKYTI