<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>4 pomidorų<br />
500 g kiaulienos nugarinės<br />
1 ryšulėlio krapų<br />
Driuskos<br />
PIpirų<br />
</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Nupjauti pomidorų viršunėlius. Išskobti visą minkštimą. Kiaulienos nugarine sumalti stambiai. Susmulkinti pomidorų minkštimą. Sumaišyti mėsą su pomidorais. Gardinti druka bei pipirais. Krapus susmulkinti. pridėti prie masęs ir gerai išmaišyti.<br />
Pomidorus viduje pasūdyti. Prikimšti pomidorus mase. Uždengti viršunėlimis. Aplieti truputeliu alyvuogių aliejaus.<br />
Dėti į skardą ir kepti apie valandą 200<span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">°</span><wbr style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;"></wbr><span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">C </span>emperatųroje.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus.</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)