Nupjauti pomidorų viršūnėles, šaukšteliu išskobti sėklas ir pertrinti per sietelį. Pomidorų vidų apibarstyti druska ir pipirais. Išskobtus pomidorus dėti ant drobinio rankšluostuko, kad išvarvėtų sultys.
Makaronus suberti į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Makaronus suversti į sietą, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti.
Sumaišyti makaronus, kapotas petražoles, tarkuotą sūrį, aliejų, pomidorų tyrę, pagardinti druska bei pipirais ir įdaryti pomidorus.
Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti su sviestu. Įdarytus pomidorus sudėti į keptuvą su pakepintais svogūnais ir česnaku, pridengti nupjautomis pomidorų viršūnėlėmis. Pomidorus troškinti ant vidutinės ugnies.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)