Išvirkite kiaušinius, užpilkite šaltu vandeniu, nulupkite, supjaustykite per pusę. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišykite šakute.
Burokėlius supjaustykite smulkiais kubeliais. Įdėkite į dubenį ir užpilkite 1 litru verdančio vandens. Į dubenį sudėkite baltymus ir palikite 1 valandai.
Nuo silkės filė atpjaukite 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visa kita supjaustykite labai smulkiai. Sumaišykite su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridėkite citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Kiaušinių puseles išimkite iš vandens ir į kiekvieną pridėkite silkės faršo. Papuoškite ikrais ir silkės filė gabaliukais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)