"Gyros" kulšelės

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
"Gyros" kulšelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištienos arba kalakutienos kulšelės
3 - 4 valg.š. majonezo
1 česnakas

daug prieskonių (pagal skonį, bet ne druskos):
gyros prieskonių
curcuma (nedaug)
šviežiai maltų pipirų mišinio
citrininių pipirų
paprikos miltelių
džiovinto oregano (raudonėlių)
aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suberti prieskonius ir trintą česnaką į dubenį, įdėti apie 3 valg. š. majonezo, sumaišyti ir įtrinti šakute pabadytas kulšeles. Įtrintas kulšeles uždengti plėvele ar folija ir laikyti vėsiai 4-5 val. Sudėti į aliejumi išteptą skardą kulšeles, apšlakstyti vandeniu su marinato likučiais dubenyje. Kepti 200 laipsnių temperatūroj apie 30 - 40 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital