Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 didelių pievagrybių
1 svogūnas
1 morka
200 gr kalakutienos faršo
100 gr fermentinio sūrio
prieskonių
druskos
žalumynų
bulvių papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulvės išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautusi "grybukai".