Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Marinatui: | ||
350 mililitrų | vandens | |
4 vienetai | kiaušinių | |
60 mililitrų | sojos padažo (naudojome Santa Maria Thai Soya Sauce ) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštas | ryžių acto | |
pagal poreikį | imbiero (šviežio) | |
Virimui: | ||
1.5 litro | vištienos sultinio | |
200 gramų | kiaušininių makaronų (naudojome Santa Maria) | |
100 gramų | šitaki grybų | |
1 vienetas | aitriosios paprikos | |
3 skiltelės | česnako | |
3 vienetai | šoninė (pjaustytos juostelėmis) | |
2 šaukštai | sojos padažo (naudojome Santa Maria) | |
2 šaukštai | miso pastos | |
1 šaukštas | ryžių acto | |
pagal poreikį | shimeji grybai (arba rudųjų pievagrybių) | |
pagal poreikį | aliejaus | |
pagal poreikį | imbiero (šviežio) | |
pagal poreikį | sezamo sėklų | |
pagal poreikį | svogūnų laiškų |