Grybų paštetas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grybų paštetas
Grybų paštetas
Grybų paštetas
Grybų paštetas
Grybų paštetas
Autorius apie receptą: Skonis puikus. Jeigu ir pas jus šiuo metu pilnos pintinės grybų arba bent jau miškas planuose, atsiminkite ir šį puikų užkandį. Skonis puikus. Jeigu ir pas jus šiuo metu pilnos pintinės grybų arba bent jau miškas planuose, atsiminkite ir šį puikų užkandį. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų miško grybai (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
2 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį druskos
2 vienetai čiobrelių šakelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį duonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuojame per burokinę tarką, svogūną, porą ir česnaką pasmulkiname.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Sudedame grybus. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu ir pakaitiname viską dar bent kelias minutes. Masę sumalame arba susmulkiname maisto smulkintuvu.
3.
Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Tepame ant duonos riekelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital