Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
200 mililitrų | vandens (šilto) | |
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1.5 šaukšto | sausų mielių | |
1 šaukštas | cukraus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
400 gramų | konservuotų pomidorų (smulkintų) | |
0.5 šaukšto | cukraus | |
0.5 šaukšto | druskos | |
0.5 šaukšto | persilado prieskonių | |
Viršui: | ||
400 gramų | mocarela sūrio (tarkuoto) | |
300 gramų | vištienos krūtinėlės (keptos, smulkintos) | |
100 gramų | dešros (griežinėliais) | |
100 gramų | gražgarsčių |