Sviestui. Į indelį sudėkite sviestą, petražoles, česnaką, šiek tiek druskos ir pipirų. Viską sumaišykite ir įvyniokite į plastikinį maišelį. Padarykite cilindro formos.
Kepsniui. Sumaišome drsuką, pipirus, česnako, svogūno ir paprikos miltelius.
Įkaitiname grilių (arba orkaitę). Paruošiame mėsą. Ji turi būti kambario temperatūros. Ją pašlakstykite tirpintu sviestu. Po šaukštą ant gabaliuko. Pabarstykite prieskonių mišiniu. Apverskite mėsą ir padarykite tą patį. Kepkite griliuje po 3 minutes kiekvieną pusę. Vartykite. Mėsai iškepus, tiekite su bulvėmis ir pagaminto sviesto riekele. Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)