Greiti virtų ryžių kotletai

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greiti virtų ryžių kotletai
Greiti virtų ryžių kotletai
Greiti virtų ryžių kotletai
Autorius apie receptą: Valgyti tinka su graikišku jogurtu arba kitais mėgstamais priedais. Puikus būdas sunaudoti ryžius, jei jų išsivirėte per daug. Valgyti tinka su graikišku jogurtu arba kitais mėgstamais priedais. Puikus būdas sunaudoti ryžius, jei jų išsivirėte per daug. Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų ryžių (virtų)
3 vienetai kiaušinių
200 gramų sūrio (mėgstamo, tarkuoto)
3 šaukštai kvietinių miltų
0.5 vieneto svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal poreikį džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustyti mažais kubeliais.
2.
Į dubenį dėti ryžius, berti sūrį, miltus, druską, pipirus, svogūną, gerai išmaišyti ir palikti 20 min., pastovėti.
3.
Rankas suvilgyti vandenyje ir formuoti norimo dydžio kotletus.
4.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, išplakti konditerine šluotele arba šakute. Į atskirą indelį berti miltus, druską ir išmaišyti, o dar į kitą berti džiūvėsėlius.
5.
Paruoštus kotletus išvolioti miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kotletus ir kepti iš abiejų pusių iki gražiai apskurs ir iškeps.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital