Autorius apie receptą:
Greitas, skanus užkandis su Velykų šventės pažiba - kiaušiniais. Galima valgyti karštą, bet geriausiai pjaustosi atvėsintas ritinukas.
Greitas, skanus užkandis su Velykų šventės pažiba - kiaušiniais. Galima valgyti karštą, bet geriausiai pjaustosi atvėsintas ritinukas.
Ketoriešutėlis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai
kiaušinių
60 gramų
fermentinio sūrio
(riekelėmis)
20 gramų
ghee sviesto
1 vienetas
jūros dumblių lapų nori
pagal poreikį
prieskonių
(mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais.
2.
Paleiskite juos į įkaitintą keptuvėje ghee sviestą. Ant iš vienos pusės gerai apkepusio kiaušinio uždėkite keletą fermentinio sūrio riekelių.
3.
Keptą kiaušinių "blyną" atsargiai perkelkite ant nori lapo ir kruopščiai susukite.
4.
Palaukite, kol atvės, ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.