Autorius apie receptą:
Lavašo suktinukai - greitai pagaminamas užkandis, kurio įdaras gali būti labai įvairus: nuo pikantiško iki saldaus. Dažniausiai suktinukus gaminame pikantiškus. Jie puikiai
Lavašo suktinukai - greitai pagaminamas užkandis, kurio įdaras gali būti labai įvairus: nuo pikantiško iki saldaus. Dažniausiai suktinukus gaminame pikantiškus. Jie puikiai atrodo patiekti ant stalo, juos patogu pasiimti į gamtą, iškylas ar kelionę. Aš lavašo suktinkų pridariau vykstant į sodybą, nes nuvažiavus visuomet norisi kažko užkąsti. Taigi, suktinukai - puikus pasirinkimas.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas
lavašo
200 gramų
tepamo sūrelio
pagal poreikį
dešros
(naudojau vytintą)
pagal poreikį
pomidorų
pagal poreikį
salotų
pagal poreikį
žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus supjausčiau plonais griežinėliais, kad neišleistų sulčių. Griežinėliais supjausčiau dešrą, išplautas salotas nusausinau ir taip pat supjausčiau.
2.
Ant sutepto lavašo sudėjau supjaustytus produktus, užbarsčiau smulkintų krapų, petražolių ir susukau.
3.
Paruoštą lavašą susukau į maistinę plėvelę ir padėjau į šaldytuvą nakčiai.