Autorius apie receptą:
Žinoma, tokius kepsnelius valgiau, kai namuose buvau viena. Nes karts nuo karto norisi kažko paprasto, lengvo ir vegetariško. Tai gali būti puikiu užkandžiu ar garnyru.
Žinoma, tokius kepsnelius valgiau, kai namuose buvau viena. Nes karts nuo karto norisi kažko paprasto, lengvo ir vegetariško. Tai gali būti puikiu užkandžiu ar garnyru. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų
kuskuso
2 vienetai
kiaušinių
1 pundelis
baziliko
(šviežio)
pagal skonį
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
šiek tiek
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kuskusą užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų ir palikite, kol išbrinks.
2.
Į kruopas supilkite išplaktus kiaušinius, supjaustytus bazilikus, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
3.
Kepsnelius kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.