Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
600 g įvairios rūkytos mėsos
1 didelis svogūnas
2 kiaušiniai
0,75 stiklinės grietinės
150 g fermentinio sūrio
krapų
mairūno (Kvapusis mairūnas)
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.