Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai
obuolių
4 vienetai
kiaušinių
200 gramų
grietinės
100 gramų
cukraus
12 šaukštų
miltų
80 gramų
sviesto
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius supjaustyti riekelėmis.
2.
Į sijotus miltus įmaišyti kepimo miltelius, įmušti kiaušinius, sudėti grietinę. Sviestą ištrinti su cukrumi ir supilti į tešlą. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti grietinės konsistencijos.
3.
Sudėti obuolius į tešlą ir lėtai išmaišyti, masę sukrėsti į silikoninę kepimo formą ir palikti 5 minutes pastovėti. Galima naudoti ir ne silikoninę formą, tik tada ją reikėtų iškloti kepimo popieriumi, jog nepriliptų.