Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai
cukinijų
(jaunų)
240 gramų
fermentinio sūrio
1.5 stiklinės
pieno
2 vienetai
kiaušinių
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas supjaustykite labai plonomis riekelėmis. Apibarsykite druska, išmaišykite rankomis ir palikite 30 minučių. Po pusvalandžio nupilkite išsiskyrusį vandenį, gerai nuspauskite vandens perteklių su popieriniu rankšluosčiu.
2.
Dubenyje lengvai išplakite kiaušinius su pienu, įberkite druskos ir pipirų. Įmaišykite pusę tarkuoto sūrio.
3.
Į kepimo indą dėkite pusę cukinijos riekelių ant viršaus užbarstykite 1/2 likusio sūrio. Dėkite antrą sluoksnį cukinijų riekelių ir užpilkite pieno mišiniu.
4.
Galiausiai apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu. Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.